Ljubitelj vina – 5 stvari bez kojih ne može živjeti

vino vinska kultura zabava

Ljubitelj vina. Prošli su praznici i shvatili ste kako iznenaditi enofila u vašem životu može biti teško. Zaboravite na bocu vina Bordeaux (znate koliko mogu biti izbirljivi). Obećavamo da će ovih pet poklona sigurno biti nešto što oduševljava, s tim što će bonus biti ono što još nemaju.


Bring Me Wine Socks $11.99 – (Originally $16)

Donesite mi vinske čarape 11,99 dolara – (izvorno 16 dolara)

Ove čarape su savršeni dodatak stvarčicama u kući ljubitelja vina. Ugodno, blesavo i jedna veličina odgovara svima. Sve što trebate učiniti je podići noge i zatražiti malo vina. Niste ni svjesni koliko može olakšati život?

Jedino što treba svakom zaljubljeniku vina je potpuni set čaša. Lagane i klasične, ove čaše su sigurne u mašini za suđe i savršeno se snalaze sa crvenim, bijelim, ružičastim, pa čak i pjenušavim vinima.

Nemate vremena provjeriti to vino Nebbiolo prije večere? Ovaj dekanter kombinuje tehnologiju tradicionalnog karafa i aeratora, tako da vam je potrebno manje od dvije minute da se dekantira cijela boca, a izbalansirano vino ostaje bez gorčine i kiselosti.

Original tekst: 5 Things Every Wine Lover Can't Live Without. Izvor: https://vinepair.com/; Objavljeno: 13.05.2020. by Ashlie Hughes. Prevod: Dragutin Mijatović