Vinski kondomi – ali oni nisu ono što Vi mislite da jesu

vino vinska kultura

Vinski kondomi. Vinski kondom olakšat će uobičajen problem ljubiteljima vina. Vino lako ostari bez pravog čepa. Koji će vinski kondom riješiti. Kondom se navlači na bocu vina. Da bi se obezbijedila zaštita od vode i vazduha. I dolazi u lijepoj zlatnoj ambalaži. Kondomi imaju mnogo dobrih osobina, ali ovaj vinski kondom, vjerovatno je izuzetan. Korištenje zaštite u obliku kondoma uvijek je dobra ideja – čak i na vašem vinu, očito, piše Metro UK. Ova nova kompanija nudi svoju zaštitu za vaše vino. Čak kažu da je to najbolji način da ponovo povratite svoje vino. Dakle kondom čini da vaše otvoreno vino ostane duže svježe.

Sve što trebate učiniti je otvoriti zlatni paket i uzeti lijepi crni kondom. Tada ga stavite preko svoje boce vina. Kondom se prilagođava pravilnom obliku i veličini boce kako bi stvorio potpuno zaštitu od vode i nepropusnosti za vazduh. Nadalje, nevjerojatno ih je lako nositi sa sobom ako vam zatrebaju. Usuđujete li se testirati sa jednim od njih?

Naslov orginala: Nu kan du köpa vinkondomer – men de är inte vad de verkar vara;  Izvor: https://nyheter24.se/;  Slike: Firebox;   Objavljeno: 06.11.2016. by Antonia Backlund;  Prevod: Dragutin Mijatović