Pribor za pijenje vina

vino vinska kultura zabava
Pribor za pijenje vina

Pribor za pijenje vina. Nema ništa ljepše poput prekrasno čiste čaše vina. Zašto pustiti da malo nereda poput slomljene plute ili prljave čaše pokvari doživljaj? Svaki ljubitelj vina trebao bi biti spreman na neočekivano, ali može biti i zadovoljan brojem alata koje može pronaći koji mogu riješiti problem. Testirali smo najbolje alate i uređaje, a to su oni koji će vam osigurati da večer završite sa lijepom bocom vina, a ne sa frustrirajućom nesrećom.

Slika. Podesivi osvježivač za vino (49 dolara) Adjustable Wine Aerator
Kada imate vremena za pretakanje vina, to može biti lijepo, meditativno iskustvo. Kada vam nedostaje vremena, to može biti velika gnjavaža. Upoznajte podesivi aerator za vino, koji pretvara šest sati dekantiranja u samo nekoliko minuta. Jednostavno odredite količinu vremena za koju biste željeli da ga možete pretočiti, prelijte svoje vino (bez neugodnih cijevi za rješavanje!) I budite spremni za uravnoteženo, vrhunsko vino koje ima okus kao da je satima raskošno lilo u dekanter. Ovo je jedan od naših vinskih alata za pustinjska ostrva, a brzo će postati i vaš.

Naslov orginala: 5 Gadgets Every Wine Geek Should Have (5 alatki koje bi svaki vinski čudak trebao imati). Izvor: https://vinepair.com/ Objavljeno: 14.09.2020. Prevod: Mladen Mijatović