Vanderpump Cocktail

koktel

Vanderpump Cocktail. Sada, u svojoj osmoj sezoni, Vanderpump Rules su kamen temeljac reality televizije. Za neupućene, revija se fokusira na raznoliku posadu mladih odraslih osoba od kojih je većina radila u SUR restoranu West Hollywood.


 

Slika: by Kelly Puleio. Koktel The Solvang Meltdown/Ljubaznošću Ariana Maddix i Tom Sandoval, autorima, Fancy AF Cocktails: Drink Recipes from a Couple of Professional Drinkers (Houghton Mifflin Harcourt, 2019)

Prošle godine Lisa Vanderpump, autor emisije, proširila je svoje carstvo otvaranjem bara TomTom. Bar, koji je dobio ime po prijateljima Tom Sandoval i Tom Schwartz, odmah je postao popularno odredište turista i mještana.

Koktel Solvang Meltdown nazvan je po zloglasnoj djevojci barmenici SUR restorana Ariana Maddix koja je putovala sa svojim prijateljima do mjesta Solvang, (Kalifornija), gdje je kolegica Kristen Doute uzela previše Merlot-a. Kako bi odao počast tom putovanju, Sandoval, koji je dečko kolegice Maddix i bivši dečko kolegice Doute, stvorio je ovaj koktel koristeći Merlot i Bourbon.

Koktel Solvang Meltdown

  • 4 trešnje
  • 45 ml Merlot
  • 30 ml Bourbon
  • 30 ml običnog sirupa
  • Naribana limunova kora, za poboljšanje okusa

Uputstvo. U koktel šejkeru, samljeti 4 trešnje, dodajte 45 ml vina Merlot, 30 ml Bourbon (whiskey) i 30 ml običnog sirupa. Dodajte led na kraju. Zatvorite i snažno protresite da se rashladi. Procijedite u vinsku čašu napunjenu ledom. Naribajte limunovu koru preko pića da biste ga ukrasili. Pijte dok ne prevrnete sto.

Napomena od Ariane i Toma. Miješanje alkoholnih pića može biti opasno. Ovaj koktel u sebi ima vino i whiskey. Trešnje i običan sirup maskirat će puno alkohola, budite svjesni koliko pijete, da ne morate prevrtati taj sto. Pogledati i: https://ovinu.info/vino-kako-se-kaze-na-8-najrasprostranjenijih-jezika/

Naslov orginala: A Very Vanderpump Cocktail. Izvor: https://www.winemag.com/; Objavljeno: 05.04.2020. by Siobhan Wallace. Prevod: Dragutin Mijatović