Vino u limenci kombinacija sa umjetnošću

vino vinska kultura

Vino u limenci kombinacija sa umjetnošću. Vincent Van Gogh, Paul Theodor Van Brussel i Paul Gauguin na limenkama vina Grüner Veltliner, Grenache Rosé i Old Vine Garnacha.

Vino u limenci u kombinaciji sa umjetnošću

Možda nije elegantno, ali vino iz konzerve – limenke koje, kako i treba, malo zanima italijanske proizvođače, sada posvećene kvalitetu i izvrsnosti. Sada je stvarnost, više nego prolazni trend. Koji uglavnom gleda na mlade potrošače, i to sa vrlo specifičnim ciljem. Promijeniti percepciju koju obični ljudi imaju o vinima u limenkama, koja se općenito smatraju nekvalitetnim.

Vino u limenci u kombinaciji sa umjetnošću

Vino u limenci kombinacija sa umjetnošću

Recept Canned Wine, jedne od vodećih kompanija u sektoru, fokusira se na kombinaciju dragu vinskom svijetu. Kombinaciju sa umjetnošću, dapače, sa likovnom umjetnošću, onom giganata iz prošlosti. Pakovanje vina Grüner Veltliner, Grenache Rosé i Old Vine Garnacha u limenke zapravo će biti remek djela Vincenta Van Gogha, Paula Theodora van Brussel-a i Paula Gauguina. Giganata iz kolekcije Nacionalne galerije. Srž partnerstva sa londonskim muzejom je sposobnost da se kroz sliku. (“Cvijeće u vazi” Paul Theodor van Brussel, “Vaza sa cvijećem” Paul Gauguin i “Suncokreti” Vincent Van Gogh) pripovijeda o vinu. Vinu čiji se kredibilitet, sa takvim partnerom na vašoj strani, može samo povećati.

Naslov orginala: Il vino in lattina guarda alla fine art, e si veste con i capolavori della National Gallery (Vino u limenci gleda na likovnu umjetnost i nosi remek djela Nacionalne galerije). Izvor: https://winenews.it/. Objavljeno: 02.09.2022. by Londra. Slike umjetničkih djela: Partnerstvo između Canned Wine i Nacional Gallery. Prevod: Dragutin Mijatović

POGLEDATI I: https://ovinu.info/vino-u-limenci/

Dobro je znati-ako niste znali? U regionu Napa Valley-California, Stony Hill, mala kultna vinarija na nižim brdima Napa Valley’s Spring, prva je zasadila Chardonnay 1947. i postala poznata po stvaranju prve mailing liste kupaca koji su redovno kupovali vino. (Poštanska lista je rukom ispisana na indeksnim karticama). Schramsberg Vineyards je 1965. posadio Chardonnay za svoja pjenušava vina. Prvi Chardonnay vinarije Robert Mondavi zasađen je 1970. A Beringer, koji je osnovan 1876., prvi je proizveo Chardonnay 1978. od grožđa zasađenog nekoliko godina ranije.