Vinske čaše

Vinske čaše bez drške

ambalaža vino zabava

Vinske čaše. Ne postoji ništa poput ispijanja ukusnog crvenog ili bijelog vina iz kvalitetne vinske čaše. U Chris’s Stuffu, vinske čaše bez drške sadrže hirovite izjave i ilustracije, što ih čini savršenim poklonom za gotovo svaku priliku.

Vinska čaša bez drške

Čaše za vino, čaše bez drške odlične su za momačko/djevojačko veče, proslavu rođendana, okupljanje porodice, doček Nove godine i još mnogo toga. Bilo da tražite zabavan poklon za buduću mladu, rodbinu ili najbolju prijateljicu, svaka čaša će je/ga/ih sigurno oduševiti!

Jedinstvene vinske čaše bez drške

Tražite nešto što je jedinstvenije od obične čaše bez drške? Ako tražite jedinstvene čaše za vino, čaše bez drške za zabavu, vaši prijatelji će uživati u humoru „Dan bez vina je kao… Šalim se, nemam pojma“. Ili, možete dati političku izjavu u svojoj stranci sa “Vino: Zato što su demokrate” ili “Vino: Zato što su …”.

Ideje za vinske čaše bez drške. Trebate ideje za čaše bez drške? Trenutno imamo pet različitih stilova čaša bez drške za bijelo i crveno vino u našoj online trgovini. Svaka od naših elegantnih čaša je 355 ml (12 oz.) i sadrže bijeli odštampani tekst i grafiku. Da bi vaš poklon bio još posebniji, imamo i poklon vrećice, čestitke, podmetače za čaše, navlake za čaše i druge proizvode koji odgovaraju stilovima vinskih čaša bez drške.

Kupujte Chrisove stvari Online. Chris's Stuff je vaš izvor vinskih poklona koji će nasmejati vašu porodicu i prijatelje. Pregledajte sve (kolekcije) collections. Takođe, ako se bavite prodajom vinskih poklona na veliko, naš tim je tu za vas. Snabdijevamo novitetima, poklonima za vina po veleprodajnim cijenama prodavačima širom zemlje. Vinske čaše bez drške savršen su poklon za sve ljubitelje vina! Kupite jednu ili desetak čaša i nasmiješite ih!

Vinske čaše

Naslov orginala: Stemless Wine Glasses (Čaše za vino bez drške). Izvor: https://chrisstuff.com/. Prevod i obrada: Dragutin Mijatović

PREPORUKA ZA PROČITATI:

Pouka iz života: Ne pokazuj sve što imaš, niti govori sve što znaš.